neljale
200 g porgandeid
200 g kaalikat
400 g värsket kapsast
400 g lillkapsast
3 muna
1, 5 dl riivsaia
4 sl sulatatud võid
Soola ja musta pipart
Muskaatpähklit
2 purustatud küüslauguküünt
Hakitud siledalehelist peterselli
Panneerimiseks riivsaia
Praadimiseks õli ja võid
Küüslaugukaste:
2 dl maitsestamata jogurtit
1 dl majoneesi
2 küüslauguküünt
Soola j a pipart
Hakitud tilli
Koori porgandid ja kaalikad, lõika suuremateks tükkideks, keeda soolaga maitsestatud vees 7-8 minutit.
Tükelda kapsad ja lisa potti, keeda veel 10 minutit või kuni köögiviljad pehmed. Nõruta ja haki peeneks või purusta kahvli või köögikombainiga.
Lisa sulavõi, lahtiklopitud munad ja riivsai, maitsesta soola, pipra, muskaadi ja küüslauguga. Lisa hakitud petersell.
Vormi väikesed kotletid, pannneeri riivsaias ja prae pannil mõlemilt poolt kuldseks.
Sega kastmeained ja lase külmas väheke maitsestuda.