Hea Raadio 7 Sõber!

Kui sa lähed läbi vee, siis olen mina sinuga, ja kui sa lähed läbi jõgede, siis ei uputa need sind; kui sa käid tules, siis sa ei pole ja leek ei kõrveta sind. 

Sest mina olen Issand, su Jumal… Js 43, 2-3a 

Hea Raadio 7 sõber!                                                                                                  September 2016

See maailm, milles elame ei anna meile palju kindlust. Küll aga ütleb Jumal, et ükskõik millistest olukordadest me läbi läheme, tema on meiega. Vahel vajame tarkust, teinekord julgust või lohutust. Seda kõike pakub Jumal meile oma Sõna, Piibli kaudu.

Sõna tänaseks päevaks on Raadio 7 väljaanne, mille eesmärgiks on julgustada Sind toetuma oma elus Jumalale ja tema Sõnale ja rajama oma elu Jumala tõotustele.  Olen ise Sõna tänaseks päevaks igapäevane lugeja ja olen sellest leidnud väga palju julgustust ja tarkust oma elu jaoks.

On põhjust Jumalat tänada Raadio 7-e üle 20 aastase eetris oleku eest. Mitmes mõttes on see olnud ime, et oleme saanud jagada sõnumit Jeesusest läbi raadio eetri. Seda tänu paljudele inimestele, kes meid on toetanud. Olen ise olnud raadio töö juures peale Raadio 7 asutaja Allan Lauri lahkumist igavikku. Oleme nende aastate jooksul kogenud nii väljakutseid kui samal ajal ka Jumala ustavust.

Kutsun Sind üles palvetama Raadio 7:

  • töötajate eest, et neil jätkuks jõudu ja värskust oma kuulajateni jõudmisel;
  • eelarve eest, et meie finantsvahendid oleksid piisavalt kaetud;
  • kuulajate eest, et Hea sõnum Jeesusest Kristusest leiaks viljakat pinnast paljude inimeste südames;
  • leviala laienemise eest, et kogu Eestimaa saaks kaetud Raadio 7 leviga.

Kuid samuti kutsun Sind üles jätkuvalt toetama Raadio 7 tööd. Sinu igakuine toetus Raadio 7 töö heaks on meile väga oluline. Üks viis toetada Raadio 7 tööd on tellida omale Sõna tänaseks päevaks väljaanne. Kuid selleks, et saaksime jätkuvalt teenida oma kuulajaid läbi raadio eetri, vajame ustavaid toetajaid, kes regulaarselt oma anniga meid toetavad.

Ära unusta, Jumal on Sinuga, kus iganes sa oled!

 

Ago Lilleorg

Raadio 7 juhatuse esimees

Reklaam