Jõuludest jõuludeni Raadio 7-ga!

light-640768_1280Raadio 7 jõuluprogramm kestab 6-nda jaanuarini 2017. Muusikat, jõulumälestusi ja toredaid kohtumisi ka jõululaupäeva mammutprogramm algas varahommikul ja viib meid läbi päeva õhtul jõulukirikusse ning päeva lõpuks ka sauna, kus seekord on leilivõtmise vahel jututeemaks Jumala tervendav vägi.

Jeesuslapse sünnipäeval avab oma koduukse meie kuulajaile Külli Tõniste, kes  tuli USAst Eestise tagasi koos abikaasa  Douglas Childressi ja nende kolme lapsega. Saade algab kell 15.00 ning õhtul kella 22-st avame helilised postkaardid jõuluposti salvest. Siis vaatavad lõppenud aastale tagasi Eestimaa kirikute juhid.

Juba teise jõulupüha hommikul avame jõulukohviku. Nii on uue nädala igal hommikul kella kümnest kohtmine muusikutega ja muusikaga. Esmaspäeval kutsub  kohvile meie kauaaegne kaasautor  dr Jüri Raudsepp, kes viib meid Glenn Milleri kontsertile. Teisipäeval on kohvilaua ümber Oleviste ülistuskoori liikmed ja kolmapäeval Misjonikoori rahvas.

Neljapäeval saame osa ansambli Redel Ruudus plaadiesitlusest ja reedel on fantastilsed noored Vanalinna Hariduskolleegiumi Gümnaasiumist. Pärastlõunati saame tuttavaks meie ristirahva suguvõsadega. Eks need ole ka omavahel üsna läbi põimunud, aga katsume järge  pidada perekonnanime järgi. Ning hilistel tundidel jätkame juba väljakujunenud rütmis:esmapäeval kultuurisaade Roosiaed, kolmapäeval saade Aja Silm ja reedel Lõputa lugu.

Aasta viimase õhtul vaatame ajas tagasi oma mammutprogrammis “Head Uut Aastat!” mis algab õhtul 21-st ja kestab keskööni välja. Ja hommikuti oleme kaaslaseks ka neile, kes peavad  kuni aastavahetuseni vara ärkama, siis äratame vaimu ja südame silmi. Rõõmsaid jõule! Raadio 7- see on Sinu raadio!

Reklaam