Hetkel eetris:
Päevasild

Targu kodus talita / arhiiv

Lia Virkus soovitab: Banaanijäätis

Gluteeni-, laktoosi-, suhkru- ja munavaba! Kahele Sellise lihtsa magusroaga võib maiustada iga kell ja igaüks! Ka veganid ja allergilised inimesed saavad seda endale lubada. Eriti kosutav maitseb banaanijäätis kuumal suvepäeval! 2 banaani Koori küpsed banaanid, lõika viiludeks ja tõsta kaanega karbis vähemalt 3 tunniks sügavkülma. Kui asud jäätist valmistama, lase külmunud banaanitükkidel esmalt 5 minutit […]

Lia Virkus soovitab:jäine banaani-avokaadomaius

Kahele kuni neljale Minu lemmikmaius, kui magusaisu peale tuleb. Suristan seda tihti oma lastele ja ka iseendale. Vahel ka kaalu jälgivatele sõbrannadele järelroaks. 1 avokaado 1 banaan 2 dl külmutatud kirsse või vaarikaid Surista blenderis kõik kokku, kirsid või vaarikad lisa otse sügavkülmast. Serveeri kohe või hoia serveerimiseni külmas.

Lia Virlkus soovitab: Maapirnipannkoogid banaaniga

Neljale Pannkookides, mis on magusad ilma suhkrutagi, domineerib võis küpsenud banaani maitse. 300 g maapirni 1 sidruni mahl 2 banaani 2 suurt või 3 väiksemat muna 4 sl riisijahu veidi soola praadimiseks õli ja võid serveerimiseks vahtrasiirupit Riivi kooritud maapirnid peene riiviga ja pigista sidrunist peale mahl. Lisa kahvliga purustatud banaanid, vispeldatud muna ja jahu. […]

Lia Virkus soovitab: banaanipannukad

Banaanipannukad Kahele Need pannkoogid koosnevad vaid kahest komponendist – küpsetest banaanidest ja munadest. Koogikesed maitsevad parimalt värskelt küpsetatuna. Serveeri neid vahtrasiirupi või hapuka toormoosiga. 2 suuremat banaani 2 L-suuruses muna praadimiseks külmpressitud kookos- või oliiviõli Koori banaanid ja purusta kahvliga. Sega juurde munad ja klopi tainas ühtlaseks. Prae pannil väikesed koogikesed õlis või kookosrasvas väiksemal […]

Lia Virkus soovitab:Aedviljarassolnik

neljale Kellele meeldib rassolnik, soovitan just seda suppi paastuajal! See maitseb ilma lihata ka hea! 4 hapu- või marineeritud kurki 1-2 kartulit 1 porgand 1 naeris 3 sl tatart või riisi 2 mugulsibulat väike kimp peterselli 1 tükike juursellerit 8 pipratera 2 loorberilehte Soola ja musta pipart 1,5 liitrit vett peotäis hakitud tilli Kuumuta potis […]

Lia Virkus soovitab: Soe baklažaanisalat

Kahele Imehea! Söö soojalt kohe või sega kokku värskelt keedetud täisterapastaga. 1 baklažaan ( 400- 500 g) 1 paprika ( u 150 g ) 3 tomatit või 100 g kirsstomateid 1 mugulsibul 3 sl oliiviõli Soola ja musta pipart värsket tilli ja peterselli 1 sl seesamiseemneid Koori sibul ja tükelda sektoriteks, viiluta baklazaanid. Puista peale […]

Lia Virkus soovitab: Kamavaht kirsimoosiga

neljale-kuuele Üks talvistest lemmikmagustoitudest, mille teevad eriliselt maitsvaks just külmutatud kirssidest valmistatud hapukas moos ja kama. Keeda moos valmis paar tundi enne söömist või isegi eelmisel õhtul, siis läheb serveerimine kiirelt. 300 g maitsestamata kohupiimapastat 200 ml vahukoort 3 sl suhkrut 2 tl vanillisuhkrut 2 sl kamajahu, soovitavalt rukkikama Kirsimoos: 1 pakk (450 g) külmutatud […]

Lia Virkus soovitab pidulauale: Heeringavaagen musta leiva, kodujuustu ja hapukoorega

4-6-le Väga mõnus on serveerida peolaual kristallvaagnal kaunilt kokku laotud heeringat marineeritud kurgi, kodujuustu ja musta leivaga. Serveeri seda kuumade keedetud kartulitega ja maitsev kõhutäis garanteeritud. 2 viilu musta rukkileiba 1 punane sibul 300 g soolaheeringat 1 väike purk kokteilkurke ( soovi korral 3-4 hakitud muna) 600 g kodujuustu hapukoorega Serveerimiseks: Vätsket tilli ja keedetud […]

LIA VIRKUS SOOVITAB: RIISI- HAKKLIHAPALLID AHJUS

Neljale- kuuele Valmistusaeg: 20 minutit + 30 minutit ahjus Mõnusalt lihtsad lihapallid tomatises koorekastmes, kus hakklihale lisaks pallides ka riis. Serveeri kõrvale keedetud kartuleid, riisi või tatart või lihtsalt värsket salatit. 500 g veise – või seguhakkliha 1 suurem sibul 2 küüslauguküünt 2-3 sl hakitud lehtpeterselli 2 muna 1 dl pudruriisi Soola, musta pipart 2- […]

Lia Virkus soovitab: Köögiviljaborš granaatõunaseemnetega

Neljale-kuuele Ka lihata saab imemaitsva köögiviljaborši valmis keeta, mis soojendab ja paitab maitsemeeli. Kasuta erinevaid kapsaid supis sees – hapu- või värsket kapsast või hoopistükkis rohelist lehtkapsast. Ja kindlasti rohkelt ürte ning serveerides ka granaatõunaseemneid. 1 sibul 2 küüslauguküünt 2 väiksemat peeti 2 porgandit 2 kartulit 2 tl kuivatatud tüümianit 200 g värsket- või hapukapsast […]

Kuulutused

Vaata kõiki kuulutusi