Neljale
Mõnus ja lihtne pajaroog, mille teeb eriliselt maitsvaks kreemjaks Merevaik.
3 suuremat porgandit ( u 450 g )
3 kanakintsu või- fileed( u 450- 500 g )
2 sibulat
1 tl kurkumit
3- 5 dl kana-või köögiviljapuljongit
võid
100 g (toor)tatart
2-3 marineeritud piprakurki, Salvest
100 – 150 g Merevaiku
Värsket peterselli, tilli
Soola ja musta pipart
Viiluta porgandid, tükelda kana ja pruunista pannil koos hakitud sibulaga. Maitsesta soola, kurkumi ja pipraga. Pane kana, sibul ja porgand malmpotti ning kalla peale puljong, lisa pestud tatar ja hauta kaane all u 15 minutit, kuni kõik on pehmed.
Kõige lõpuks lisa tükeldatud kurk ja Merevaiku nii palju, kui kreemist pajarooga soovid. Kuuumuta veel mõni minut ja maitsesta veel soovi korral . Puista üle hakitud värske maitserohelisega.