Targu kodus talita / arhiiv

Lia Virkus soovitab: kaneelisaiamuffinid

Kaneelisaiamuffinid 12-14 tk KIirelt ja lihsatlt saad valmis küpsetada kaneelisaiamuffinid, mis on mahlased ja head, sees võrratu täidis: või, kaneeli ja suhkruga.100 g toasooja võid2, 5 dl suhkrut2 muna3 dl hapupiima või keefirit2 tl küpsetuspulbrit2 tl vanillisuhkrutnäpuotsaga soola4 dl nisujahu Täidis:4 sl suhkrut1 sl kaneeli25 g toasooja võid Kaunistuseks: suhkrut ja kaneeli Vahusta toasoe või […]

Lia Virkus soovitab:kihiline ämbri/kausi/salat

Kihiline ämbrisalat KaheksaleValmistusaeg: 30 minutit Kui soovid salatit piknikule või sõprade poole kaasa võtta, on mugav valmistada see plastämbrisse. Grillipidudest on kindlasti üle jäänud mõni lihaämber, mis taaskasutusse võtta. Kodus võid salati muidugi kaussi teha. 1,8 l mahutav plastämber3 dl keetmata sarvekesi200 g Krakovi vorsti või sinki4 muna2 porgandit2 tomatit2 dl marineeritud kõrvitsat või tükeldatud […]

Lia Virkus sovitab: kohupiima-küpsisetort maasikatega

Kohupiima-küpsisetort maasikatega 12 tk Poole tunniga valmib imehea küpsisetort, mis tuleb parimate maitsete esiletoomiseks valmis teha aga juba eelmisel õhtul. Kui maasikate aeg läbi saab, valmista sama torti teiste omamaiste marjadega – vastavalt hooajale vaarikate, mustikate või sõstardega. 3 pakki (à 165 g) sidruniküpsiseid300–400 g maasikaid150 g pehmeid toffee-iiriseid2 dl vahukoort200 g Kreeka jogurtit300 g […]

Lia Virkus soovitab:grill-köögiviljad

neljalevalmistusaeg: 10 minutit ettevalmistuseks + 15 minutit grillimiseksLihtne moodus grill -lihale maitsavat lisandit valmistada. Kasuta poes müüdavaid fooliumaluseid. • 1 suvikõrvits • 2 sibulat • 2 paprikat • 150 g sampinjone • 2 tomatit • 2 küüslauguküünt • 2 tl soola • 1 tl sidrunipipart •1 dl õli • 2-3 fooliumalust Koori sibulad ja lõika […]

Lia Virkus soovitab: grillimiseks looma-või linnumaks

Grillitud maks Neljale Valmistusaeg: 10 minutit + 30 minutit marinaadis + grillimisaeg Grillitud maks on hõrk maitseelamus ja valmib lihtsalt ning kiirelt. Maks peab enne vaid pool tundi marinaadis seisma. Grillin maksa ühekordsel fooliumalusel ja lisan sinna ühte nurka õliga segatud õhukesi sibularattaid. NB! Maksa ei tohi kindlasti üle küpsetada. See peaks jääma seest õrnalt […]

Lia Virkus soovitab vahukoore maasikamaius

Kausikook ei vaja küpsetamist, piisab ainete ettevalmistamisest ja kihiti ladumisest kas kaussi, purki või pokaalidesse portsjonikaupa. 400 gr vahukoort 180 gr kondenspim  2  maitsestamata kohupiimatoru a 300 gr 2 pakki Selga šokolaadi küpsiseid 200 gr maasikaid 2 banaani Vahusta vahukoor, lisa kondenspiim ja maitsestamata kohupiim. Purusta küpsised, lõigu maasikad ja banaanid  Alusta  koogi ainete kihiti […]

Lia Virkus soovitab:Suvine kartulisalat grillkana ja redistega

Neljale kuni kuuele Lihtne ja maitsev kartulisalat sobib nii lõuna- kui õhtusöögiks, ent ka suvisele grillipeole. Kes soovib, võib vahelduseks kana asendada tuunikalaga. • 1 kg keedetud värskeid kartuleid • 2 grillkanakoiba • 200 g rediseid • 2 väikest kurki • 4 keedetud muna • 1 punt tilliKaste: • 6 sl viinamarjaseemne- või oliiviõli • […]

Lia Virkus soovitab:Rabarberimuffinid

12 tk Esimesed kevadised rabarberid kutsuvad küpsetama. Miks mitte valmistada neist maitsvaid karamelliseid muffineid! • 3,5 dl nisujahu • 2 tl küpsetuspulbrit • 2 dl fariinsuhkrut • 1 tl kaneeli • 1 muna • 1,5 dl maitsestamata jogurtit • 1 dl õli • 250 g tükeldatud rabarberit Peale: • 2 sl suhkrut • 1 tl […]

Lia Virkus soovitab: Tuunikala tort

kümnele Valmistusaeg: 30 minutit + üleöö külmas Üks lihtsamaid võileivatorte, mida annab kodustes tingimustes valmistada. Samas väga mahlane, mahe ja maitsev. • 2 vormisaia (või 2 pakki röstsaia) Täidis: • 2 tuunikalakonservi vees • 1 porrulauk • 2 keedetud muna • 2 dl hapukoort • 2 dl majoneesi • sidrunipipart • aroomisoola Kaunistuseks: • 3 […]

Lia Virkus soovitab:Rabarberikook krõbeda kardemonibeseega

16–20 tk See on suur plaadikook, mis kaetud krõbeda ja meeldivalt kardemonise beseega Maitseb just nii, nagu üks õige ja hea rabarberikook maitsma peab ehk hapukalt ja mahlaselt. Ära rabarberit üle doseeri, retseptis on kirjas paras kogus, nii et ka kardemon saaks mõjule pääseda. 400 g rabarberit (võib ka külmutatud) Tainas: 150 g toasooja võid […]

  • ARHIIV


  • Kommenteeri saadet