Argine tatrapada

Neljale

Mõnus ja lihtne pajaroog, mille teeb eriliselt maitsvaks kreemjaks Merevaik.

 

3 suuremat porgandit ( u 450 g )

3 kanakintsu või- fileed( u 450- 500 g )

2 sibulat

1 tl kurkumit

3- 5 dl kana-või köögiviljapuljongit

võid

100 g (toor)tatart

2-3 marineeritud piprakurki, Salvest

100 – 150 g  Merevaiku

Värsket peterselli, tilli

Soola ja musta pipart

 

Viiluta  porgandid, tükelda kana ja  pruunista pannil koos hakitud sibulaga. Maitsesta soola, kurkumi ja pipraga. Pane kana, sibul ja porgand malmpotti ning kalla peale puljong, lisa pestud tatar ja hauta kaane all u 15 minutit, kuni kõik on pehmed.

Kõige lõpuks lisa tükeldatud kurk ja Merevaiku nii palju, kui kreemist pajarooga soovid. Kuuumuta veel mõni minut ja maitsesta veel soovi korral . Puista üle hakitud värske maitserohelisega.

 

Reklaam