Hetkel eetris:
Üle ääre

Sõbrapäevaks: Valged kaera-kookosepallid

 

Imehead šokolaadimaitselised pallid, milles kaerahelbeid tunda ei ole. Valge kookoskate annab neile kauni Raffaello välimuse.

Valmistusaeg 15 minutit + 1 tund tahkumiseks külmas

20 tk

100 g pehmet võid
1,5 dl suhkrut
3 dl (täistera)kaerahelbeid
150 g Tiina  või Mari komme( Kalevi marmelaadikomme)
1 tl vanillsuhkrut
3 sl mõru kakaopulbrit (nt Fazer)
2 spl kanget külma espressot

Veeretamiseks 2 dl kookoshelbeid

Sega kausis või ja kaerahelbed. Sega juurde suhkur, vanillsuhkur, rosinad ja kakao, viimasena lisa külm kange kohv. Vormi segust väikesed pallid ja veereta kookoshelvestes. Hoia serveerimiseni külmas.

Reklaam