Meie toiduajakirjanik Lia Virlus soovitab:
Caesari salat
Neljale- kuuele
4 viilu röstsaia, soovitavalt seemnetega
1 jääkapsapea
250 g kirsstomateid
500 g tükeldatud kanafileed
100 g Valio Forte kõva laabijuustu
2-3 küüslauguküünt
1 sl sidrunist pressitud mahla
200 g Felixi küüslaugukastet
Karripulbrit
Soola, pipart
Küüslaugusoola
Oliiviõli praadimiseks ja röstimiseks
Kuumuta ahi 200 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning lõika saiaviilud kuubikuteks. Laota kuubikud ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli ja puista heldelt üle küüslaugusoolaga. Rösti u 10 minutit või kuni kuubikud on kuldpruunid, tõsta välja jahtuma.
Tükelda kapsas. Poolita tomatid. Viiluta u 70 g juustust, 30 g riivi peenelt. Maitsesta tükeldatud kanafilee eraldi kausis soola, pipra ja karriga. Sega, kuni kõik kanatükid on maitseainetega koos. Prae pannil oliiviõlis kaunilt kuldpruuniks.
Sega kastmeks küüslaugumajonees, 1 sl sidrunist pressitud mahla, riivitud juust ning pressitud küüslauguküüned.
Sega suures kausis tükeldatud kapsas, kirsstomatid ja juust kastmega. Lisa salatisse praetud kanatükid ning puista vahetult enne serveerimist peale ka saiakuubikud.