Lia Virkus soovitab: Omlett noore naadi ja tatraga

 

ühele

valmistamisaeg 8 minutit

 

Tatrajahu ja noorte naadi- või spinatilehtedega omlett on kosutav söögikord. Lisandiks sobib kodujuust, riivjuust,  tomatid ja paprika.

 

Peotäis noori spinati- või naadilehti

2 muna

2 sl külma vett

2 sl toortatrajahu

soola, pipart, maitserohelist

Praadimiseks:  külmpressoliiviõli

Serveerimiseks:

2-3 sl  kodujuustu

1-2 sl riivitud juustu

4-5 kirsstomatit

paprikarõngaid

 

Vispelda munad soola, vee ja tatrajahuga ühtlaseks. Lisa ribadeks tükeldatud spinat või naat. Kuumuta pannil oliiviõli ja vala munasegu pannile. Kata pann kaanega ja kuumuta madalal kuumusel valmimiseni. Pane poolele omletile murulaugu ja hakitud tilliga segatud toorjuust ja puista üle riivjuustuga. Tõsta teine pool omletti täidise peale ja lase kaane all seista 5 minutit, kuni juust sulab.

Serveeri tomatite ja paprikaga.

Reklaam