ühele
valmistamisaeg 8 minutit
Tatrajahu ja noorte naadi- või spinatilehtedega omlett on kosutav söögikord. Lisandiks sobib kodujuust, riivjuust, tomatid ja paprika.
Peotäis noori spinati- või naadilehti
2 muna
2 sl külma vett
2 sl toortatrajahu
soola, pipart, maitserohelist
Praadimiseks: külmpressoliiviõli
Serveerimiseks:
2-3 sl kodujuustu
1-2 sl riivitud juustu
4-5 kirsstomatit
paprikarõngaid
Vispelda munad soola, vee ja tatrajahuga ühtlaseks. Lisa ribadeks tükeldatud spinat või naat. Kuumuta pannil oliiviõli ja vala munasegu pannile. Kata pann kaanega ja kuumuta madalal kuumusel valmimiseni. Pane poolele omletile murulaugu ja hakitud tilliga segatud toorjuust ja puista üle riivjuustuga. Tõsta teine pool omletti täidise peale ja lase kaane all seista 5 minutit, kuni juust sulab.
Serveeri tomatite ja paprikaga.