Lia Virkus soovitab:Gluteenivabad pannkoogid singi ja juustutäidisega

 

4- 6 tk

Imehead mahlase täidisega gluteenivabad pannkoogid- võid valmistada erinevate täidistega- singi ja juustuga, kana ja juustuga, kodujuustu ja tomatitega jnejne Lisaks võid neid valmistada hoopis magusatena kohupiimatäidisega.. . Neid pannkooke võib ka lihtsalt otse pannilt tulnuna nautida soojalt või siis täidetud pannkoogipakid valmis teha ja vormi laduda. Vahetult enne serveerimist soojenda  neid ahjus, et ka juust täidises sulaks.

Kui sulle gluteen pole probleemiks, kasuta nagu ikka, samas koguses nisujahu ehk 1, 5 dl.

 

0, 75 dl riisjahu

0, 75 dl kartulijahu

0, 5 tl soola

3 – 4 dl piima

2 muna

Praadimiseks: võid või õli või nende mõlemi segu

Täidis: 150 g sinki või kanaliha

150 g hapukoort või sweet-chili toorjuustu

150 g riivitud juustu

Sega omavahel kuivained, lisa ka munad ja piim. Sega ühtlaseks tainaks. Küpseta pannil võis või õlis või nende segus. Sega kokku täidiseained ja jaga pannkookidele. Keera pakkideks või rulli ja tõsta ahjuvormi. Küpseta vahetult enne serveerimist ahjus 15- 20 minutit 200 kraadi juures.

 

Reklaam