Lia Virkus soovitab:Kuusevõrsetrühvlid

Kuusevõrsetrühvlid

15–20 tk

Valmistusaeg: 20 minutit + 1 tund tahkumiseks

 

Vahvad kevadise aja magusaampsud, mida on imelihtne valmistada. Hapu noor kuusevõrse ja magus šokolaad sobivad imeliselt kokku.

 

peotäis kuusevõrseid

50 g tumedat mõrušokolaadi (70%)

50 g valget šokolaadi

 

Sulata veevannis tume šokolaad, kasta kuusevõrseotsad šokolaadi sisse ja tõsta küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma. Sulata teises potis valge šokolaad, lase hetke seista ja kasta tahkunud kuusevõrsetrühvlid otsapidi ka valgesse šokolaadi. Tõsta taas küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma. Hoia serveerimiseni külmas.

Reklaam