Lia Virkus soovitab: paneeritud baklazaan juustutäidisega

kahele

1 suur baklazhaan

1 suur mozarellapall(125g)

2 muna riivsaia

soola

oliivõli

Lõika baklazhaanist pikuti peened viilud. Leota neid koos soolaga 15 minutit, et eemalduks mõru maitse. Lõika mozzarella peenteks viiludeks. Klopi lahti munad ja lisa  näpuotsaga soola. Võta baklazhaaniviil ja laota sellele juustuviilud, pane peale teine viil baklazhaani ja suru kokku. Kasta kokkusurutult lahtiklopitud munasse ja paneeri riivsaias. Pane kuumale pannile, kus on paar supilusikat oliivõli. Küpseta õrnal tulel mõlemalt poolt, kuni viilud on kuldpruunid. Naudi kohe kuumalt.

Retsept raamatust,,Sitsiilia köök.Päikseline Itaalia”.

Reklaam