Kiirelt valmiv hõrk ja kauni värviga kevadine salat, mis oleks hea koheselt seveerida, et roheline salat selles püsiks värske ja krõmpsuvana.
300 g suitsukanakintse
1 väike purk (420 g) konservvirsikuid
1 suur õun
1 väiksem hina kapsas või jääsalat
30 g kreeka pähkleid
Kaste:
2 dl maitsestamata jogurtit
2 dl majoneesi
soola
jupike riivitut ingverit
valget pipart
Eemalda kanaliha luudelt ning tükelda.Lõika virsikud kuubikuteks, õun ja hiina kapsas ribadeks. Sega kokku jogurt ja majonees,maitsesta soola ja pipraga, soovi korral ka vähese riivitud ingveriga. Tõsta salatiained vaagnale, sega õrnalt läbi või lao ained kihiti: hiina kapsas kõige alla, siis kana, õun ja virsikud. Pane kastet alatikihtide vahele ja peale. puista peale hakitud pähklid ja naudi koheselt.