Lia Virkus soovitab lihavõtteks: suitsukana -virsikusalat

Kiirelt valmiv hõrk ja kauni värviga kevadine salat, mis oleks hea koheselt seveerida, et roheline salat selles püsiks värske ja krõmpsuvana.

300 g suitsukanakintse

1 väike purk  (420 g) konservvirsikuid

1 suur õun

1 väiksem hina kapsas või jääsalat

30 g kreeka pähkleid

Kaste:

2 dl maitsestamata jogurtit

2 dl majoneesi

soola

jupike riivitut ingverit

valget pipart

Eemalda kanaliha luudelt ning tükelda.Lõika virsikud kuubikuteks, õun ja hiina kapsas ribadeks. Sega kokku jogurt  ja majonees,maitsesta soola ja pipraga, soovi korral ka vähese riivitud ingveriga. Tõsta salatiained vaagnale, sega õrnalt läbi või lao ained kihiti: hiina kapsas kõige alla, siis kana, õun ja virsikud. Pane kastet alatikihtide vahele ja peale. puista peale hakitud pähklid  ja naudi koheselt.

 

Reklaam