Kuuele- kaheksale
Valmistusaeg: 40 minutit + 4 tundi kuni üleöö külmas
Küpseta kohupiimaga rullbiskviit ise või osta poest. Kookosega kohupiimasarlott jääb imehea.Tee sarlott kindlasti valmis eelmisel päeval.
500 g kohupiimaga rullbiskviiti
Täidis: 4 dl vahukoort
400 g kohupiimapastat
1 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2 sl sidrunimahla
4 tl zelatiinipulbrit
2 dl kookoshelbeid
1 purk virsikukompotti
Kaunistuseks: astelpajumarju või virsikukompotti
Keeda madalal kuumusel 2 dl vahukoort 1 dl suhkruga 15 minutit karamelliseks ( hoia vaevalt keevana , aeg- ajalt segades mööda põhja). Tõsta pliidilt ja sega hulka kookoshelbed, lase jahtuda.
Vooderda ümmargune kauss ( u 2 l) seest toidukilega, vooderda kausi põhi ja küljed õhukeste rullbiskviidi viiludega.Nõrutavirsikud ja tükelda väikesteks kuubikuteks. Lase paisuda zelatiinipulbril 5 minutit 4 sl kompotivedelikus, sulata segades hästi madalal kuumusel( ära keema lase). Lase mõni minut jahtuda.
Vahusta ülejäänud 2 dl vahukoort vanillsuhkruga, vahusta hulka kohupiimapasta ja jahtunud karamelline kookossegu. Nirista hulka väheke jahtunud zelatiin, sega ja lõpuks lisa kiirelt hulka ka virsikutükid. Tõsta vaht rullbiskviidiga vooderdatud vormi, vajuta täidise peale veel 2 viilu kohupiimarulli, kata pealt kilega ja tõsta üleöö külma. Kummuta vormist ja kaunista astelpajumarjade või virsikutega.