Laupäev koos Raadio 7-ga!

Sel nädalavahetusel tähistab Oleviste kogudus oma 66.aastapäeva. Oleviste koguduse eriline lugu kõnetab meid ka täna, mitte ainult seetõttu, et nõukogude ajal paljud vabakogudused Tallinnas koondati Olevistesse,vaid just üksmeele ja sõbraliku  kooseksisteerimise tõttu – see on eeskujuks nii kristalstele kui ilmarahvale.

Raadio 7 toob arhiivikapist välja paar saadet – üks neist valmis siis, kui Oleviste tähistas 50.aastapäeva ja teine selgitab Läänemaa ärkamise mõjusid nii omas ajas kui tänases päevas. Oleme need saated paigutanud õhtul kella 19-ks, mil päevased tegevused tubaste vastu vahetatakse ja raadiost mõnus seltsiline saab.

Õhtul kella 22st on sauna leiliruumis taas mehed, et meestejutte meestega jagada. Seekord on jutu teravik hea tegemisel ja heategevusel. Leiliruumis kunstnik Juhan Rodrik ja ettevõtja Marek Jallai.

Hommiku poole jääb peresaade(kella 9st), milles õnneliku kärgpere võimalustest jutt. Kella 13st on stuudios noor ja energiline Simona Andreas, kes oskab kuulajatele Jumala armu olemuse eluliste näidete abil lahti seletada. Vahepeale jääb  (kell10) valikkava sarjast Aja Silm, milles emeriitõpetaja Jüri Raudsepp apostel Paulusest kõneleb.

Loomulikult on laupäeva pärastlõunal eetris palju muusikat,mille vahele  mahub ka vestlusi erinevate iimeste eri maailma paikadest. Ja loomulikult kell 18 saab osa Jumala Sõnast, mida selgitab dr Charles Stanley.

Suur tänu, et olete meiega!

 

 

Reklaam