Suveelamused raadioeetris pühapäeva õhtuti kell 22!

Suveelamused, mis raadiorahvas kuulajate tarvis on lindistanud, saavad eetrisse AEG RÄÄKIDA saate  nime all. Nii on EEKBLiidu suvefestivalil kõneldu ja tunnetatu eetris  septembrikuu esimesel pühapäeval. EMK suvekonverentsi elamused  saavad kuulajatega jagatud  septembri teisel pühapäeval. Algus kell 22.

Valmimist ootavad lindistused EKNK suvefestivalilt ja meenutused EELK noortepäevadest JÄPElt, mis sel suvel toimus Järva-Jaanis. Stuudios on juba käinud oma  elamusi kuulajatega jagamas meie katoliku kiriku noored, kes osalesid Poolas toimunud ülemaailmsetel noortepäevadel.

Erilise huviga oodatakse saadet kristliku demokraatia  perspektiivist Euroopas ja Eestis. Vastavateemalisel konverentsil esitatimeie avalikus ruumis teravatele poliitilistele küsimustele nagu milline on kristlik peremudel või missugused on religioonialaste algteadmiste võimalused erinevates kooliastmetes, aga ka millised
poliitilised jõud seisavad Eestis kristliku maailmavaate eest .

Eetriaeg täpsustub, soovitame jälgida  reklaami raadioeetris või kodulehel.

 

 

Reklaam