Lia Virkus soovitab: Krõbedad kaneelirullid

30 tk

Kaneelirulle võid kasvõi igal õhtul küpsetada täisteralavašist, millest saad
meeldivalt krõbedad ja kaneelised magusaampsud. Kiire ja maitsev!

1 pakk ( 180 g ) täisteralavašši (Lameleib)

60 g võid

5 sl (pruuni roo)suhkrut

2 sl kaneeli

1 tl kardemoni

Serveerimiseks: soovi korral tuhksuhkrut

Sega suhkur kaneeliga. Laota lavašš lauale, määri sulavõiga, puista peale
suhkru-kaneeli-kardemonisegu. Keera rulli ja lõika pikuti umbes 2 cm
ribadeks. Kui kasutad minimuffinivormi, keera ribad ühekaupa rulli ja tõsta
pesadesse. Tavasuurusega muffinivormi korral keera rulli 2–3 lavaširiba,
alustades ühega ja jätkates teise-kolmandaga, ning tõsta pesadesse. Küpseta
ahjus 180 kraadi juures 10-15 minutit, kuni rullid on kaunilt krõbedad. Lase
vormis 5 minutit jahtuda ja tõsta restile.

Reklaam