30 tk
Kaneelirulle võid kasvõi igal õhtul küpsetada täisteralavašist, millest saad
meeldivalt krõbedad ja kaneelised magusaampsud. Kiire ja maitsev!
1 pakk ( 180 g ) täisteralavašši (Lameleib)
60 g võid
5 sl (pruuni roo)suhkrut
2 sl kaneeli
1 tl kardemoni
Serveerimiseks: soovi korral tuhksuhkrut
Sega suhkur kaneeliga. Laota lavašš lauale, määri sulavõiga, puista peale
suhkru-kaneeli-kardemonisegu. Keera rulli ja lõika pikuti umbes 2 cm
ribadeks. Kui kasutad minimuffinivormi, keera ribad ühekaupa rulli ja tõsta
pesadesse. Tavasuurusega muffinivormi korral keera rulli 2–3 lavaširiba,
alustades ühega ja jätkates teise-kolmandaga, ning tõsta pesadesse. Küpseta
ahjus 180 kraadi juures 10-15 minutit, kuni rullid on kaunilt krõbedad. Lase
vormis 5 minutit jahtuda ja tõsta restile.