Lia Virkus soovitab: Kiire ja kerge kanapilaff

Neljale

Valmistusaeg: 30 minutit
Kui on kiire, ent tahaks siiski pilaffi teha, võib valmistada selle lambaliha asemel kanalihast. Nii saab roog ka vähem kaloririkkam ja kiirem valmistada ka!

1 suurem sibul sibul
2 keskmist porgandit
400 g broilerikintse
2 dl keetmata pikateralist riisi
100-150 g Salvesti tomatipastat
1 loorberileht
törts sinepit
maitse järgi küüslauku
soola
pipart

Koori ja tükelda sibul ja porgandid. Lõika broilerikintsud tükkideks ning pruunista pannil, kuni kanal on kena pruun jume. Kalla juurde 5-6 dl vett. Lisa sibul ja porgand ning peatselt ka suurem osa tomatipastast. Oota, kuni roog hakkab keema. Pane pannile maitseained: pipar, sool, loorber ja sinep. Seejärel lisa riis, sega kergelt läbi ning kuumuta väiksel tulel 10 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja hauta senikaua, kuni riis on küps. Kui potis saab vesi otsa enne riisi pehmenemist, kalla seda veidi juurde

Reklaam