Imede Õhtud EKNK Toompea koguduses

EKNK Toompea Koguduse hoones, Toompea 3,  toimuvad 4. ja 5. aprillil kell 19.00  ” IMEDE ÕHTUD”. Peakõnelejaks on evangelist ja pastor Stefan Edefors, kes on kuulutanud aastaid üle maailma erinevatel krusaadidel,
sealhulgas ka Eestis.  Nendel päevadel on Eestis ligi 30- liikmeline rootslaste meeskond, kes tulevad Eestisse teenima meie kogudusi ja aitama meid olla ekfektiivsemad ka inimeste teenimisel. Stefan Edefors on evangelist, kes  teeb  ümber maailma, erinevates paikades, suuri evangeelseid üritusi ja ka koolitusi evangelismi teemal.
Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku piiskop ja Toompea koguduse vanempastor Ago Lilleorg selgitab: ,,Imede Õhtud on sellised õhtud, kus me võime tulla kokku ja kogeda imesid, mida Jumal tahab meie keskel teha ja teha meie eludes. Eks me näe seda ka Jeesuse elu ja teenistusest. Kogu Tema maapealne teenistus oli tegelikult täidetud imedest, olukordadest, kus inimesed seisid võimatute olukordadega silmitsi. Kohtudes Jeesusega said paljude inimeste elud  täielikult muudetud: nende olukorrad muutusid, nad said terveks, vabaks, nende elud muutusid, nad said tagasi Lootuse, uue  tähenduse oma elule. Sellisel viisil me usume, et Jeesus on seesama täna, homme ja igavesti! Tema on, kelle tõttu me oleme igatsenud kokku tulla ja saada osa nendest imedest, mida Jumalal on meie jaoks. Imede õhtutel teenime koos EKNK Lasnamäe Vene kogudusega, seega tõlgitakse sõnum nii eesti kui vene keelde”.
Need kaks õhtut Tallinnas  toimuvad  EKNK Toompea koguduses. Seejärel jätkavad külalised teenimist Eestimaa eri paigus. Toimub ka õppeseminar, kus Stefan Edefors õpetab, kuidas palvetada inimeste eest, kes on seotud, haiged, kes väga raskete koormate all, raskete olukordade keskel. – kuidas neid teenida palves ja kuidas neid aitada,et nad saaksid vabaks!  Rohkem infot  leiab http://www.ttoompeakogudus.ee/stefan

,,Soovime, et need oleksid äratusõhtud, kus meie vaim saab üles äratatud, koguduse vaim saab üles äratatud. Vaimulik ükskõiksus ja leigus saab meie eludest välja ja asemele võiks tulla Jumala armastus.
Me igatseme, et Jumal saaks liikuda meie keskel, tegutseda, muuta meie elusid, et selle tulemusena saaksid inimesed päästetud, vabaks, terveks ja muidugi me igatseme, et tulijad võtaksid kaasa ka oma sõbrad.
Kindlasti on tegu mehega,kes tuleb suureks õnnistuseks!”, tutvustab  külalist EKNK piiskop Ago Lilleorg.

Reklaam