Lia VIRKUS SOOVITAB: Karulaugupannkoogid

Karulaugupannkoogid
8 – 10 tk
Kaunid rohelised mõnusalt karulauguse mekiga pannkoogid! Sulanud juustutäidisega lihtsalt võrratud!
3 muna
3, 5 dl nisu-, kaera- või toortatrajahu
5 dl piima
Näpuotsaga soola
Praadimiseks võid või õli (või pooleks mõlemit)
2 sl karulaugupüreed
Täidis: 100 g riivitud juustu
Karulaugupüree:
100 g karulauku
1- 1,5 dl mahedamaitselist õli või segu oliiviõliga
1 tl soola
Valmista esmalt karulaugupüree, vaata et karulaugulehed oleksid puhtad ja kuivad. Püreesta lehed õli ja soolaga köögikombainis, kalla klaaspurki või kausikesse.
Vispelda munad koos piima ja soolaga lahti. Lisa jahu ja karulaugupüree, sega ühtlaseks taignaks, lase seista 30 minutit. Küpseta pannil õlis 8-10 suurt õhukest ülepannikooki. Puista poolele peaaegu küpsenud pannkoogile juustu ja keera teine pool peale. Küpseta veel minuti jagu või kuni juust sulab. Serveeri soojana, koos karulaugupüreega.

Reklaam