Lia Virkus soovitab: Purgi-banoffee ehk kihiline banaani-toorjuustuvaht

6
Maitseb hea nii kohe kui ka järgmisel-ülejärgmisel päeval.

See on üks uhke ja ülimaitsev magustoit, mida on hea kihiti nii purkidesse laduda kui ka suurema kausikoogina valmistada. Mõlemas variandis on see magustoit meie pere suur lemmik!

200 g maitsestamata toorjuustu
4 dl vahukoort
2 tl vanillisuhkrut
2 tl suhkrut
200 g digestiivküpsiseid
2 karpi (a 190 g) karamellikondenspiima
3 viilutatud banaani
Kaunistuseks:
1 banaan
küpsisepuru

Vahusta toorjuust vahukoore ja suhkrutega vahuseks. Purusta küpsised.
Jaga peaaegu pool küpsisepurust kihina purkide põhja, tõsta peale toasooja kondenspiima ja viilutatud banaane. Seejärel tõsta peale pool toorjuustuvahust. Ja taas küpsisepuru, kondenspiima ja kiht toorjuustuvahtu. Naudi kohe või tõsta kaanega kaetult serveerimiseni külma.
Vahetult enne serveerimist kaunista banaaniviilude ja küpsisepuruga

Reklaam