,,Sõna tänaseks päevaks” autor Bob Gass on lahkunud Igavikku.

Taevasesse koju on kutsutud Kristlike Raadiote Liidu (UCB) ,,Sõna tänaseks päevaks” autor Bob Gass, kes astus Igavikku 5.juuni õhtul oma kodus, Atlantas, Ameerika Ühendriikides.
Bob ja tema abikaasa Debby Gass on olnud Kristlike Raadiote Liidu kauaaegsed kaastöölised ja sõbrad.
Bobil oli unikaalne stiil ja harvaesinev anne, siduda ja kirjutada ,,Sõna tänaseks päevaks” tekstid, mis kõnetasid paljusid.
,,Sõna tänaseks päevaks” ilmub erinevates riikides ja maailma erinevates keeltes kokku igapäevaselt üle 17 miljoni eksemplari.
Bob Gass alustas nende tekstide kirjutamist 25 aastat tagasi, jagades alguses neid vaid oma sõprade ringis. Neid hakati omakorda omavahel jagama ja nii kasvas nõudlus, kuni rahvusvaheline Kristlike Raadiote Liit kutsus Bob Gassi oma kaastööliseks. Raadio 7 vahendab ,,Sõna tänaseks päevaks” eesti keeles juba 15 aastat.

Bob Gass töötas juba aastaid tekstidega, et neid jätkuks lugejatele ka pärast tema lahkumist. Nii ei pea lugejad-kuulajad muretsema, et mis nüüd saab,,Sõna tänasekspäevaks” – seejätkub, tänu Bob Gassi tööle ja soovile teenida oma andega inimesi ka pärast oma surma.

Bob Gass oli armastatud raadiojutlustaja, kes puudutas oma sõnumiga miljoneid inimesi üle maailma.
Raadio 7 toimetuse pere avaldab kaastunnet Bob Gassi lähedastele ja on leinas koos Kristlike Raadiote Liidu rahvaga.

Reklaam