Lia virkus soovitab:kilukarussellid

u 30 tk

400 g külmutatud pärmi-lehttainaplaate võiga (4 tk)
3 keedetud muna
150 g anšoovist või vürtsikilu
50 g riivitud juustu
1 väike sibul
3 sl hakitud tilli
Tõsta külmutatud lehttainaplaadid eelmisel õhtul külmkappi aeglaselt sulama. Riivi kooritud munad, tükelda anšoovis ja haki sibul. Sega kõik omavahel, lisa riivitud juust ning hakitud till. Tõsta lehttaignaplaat küpsetuspaberile. Laota neljandik segust ühtlaselt lehttainaplaadile. Rulli küpsetuspaberi abil kokku, nagu teeksid kaneelisaiu. Lõika rullist umbes 1–2 cm paksused tükid ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud plaadile või minimuffinipanni pesadesse. Toimi samuti ka ülejäänud kolme tainaplaadiga. Küpseta 8–10 minutit 225 kraadi juures või kuni rullid küpsed ja ilusa värviga. Lase 15 minutit jahtuda ja tõsta vaagnale. Kaunista värskete tillioksakestega.
Head ampsamist!

Reklaam