10 tk
Valmistusaeg 15 minutit + üleöö külmas
1 pakk Kalevi vanillimaitselisi küpsiseid
1 pakk Kalevi šokolaadimaitselisi küpsiseid
250 g vanillipudingut
250 g šokolaadipudingut
100 g pähkli- šokolaadikreemi
Kaunistuseks hapukaid marju, küpsisepuru
Vooderda neljakandiline karp või vorm ( 15 x 25 cm) fooliumi või toidukilega.
Lao põhjale 2×4 küpsist, määri peale õhuke kiht pähkli- šokolaadikreemi.
Kata kihi šokolaadipudinguga. Lao peale kiht šokolaadiküpsiseid ja kata vanillipudinguga. Siis jälle vanilliküpsiseid, pähklikreem ja šokolaadipuding.
Jätka kihtide ladumist, kuni aineid jagub. Jäta pisut vanillipudingut hiljem koogi katmiseks ning 2 heledat ja 2 tumedat küpsist peale puistamiseks.
Tõsta kook üleöö külma. Kummuta kook vormist tordialusele ja eemalda foolium või kile. Määri peale kõrvalepandud puding ja kaunista küpsisepuruga. Kaunista marjadega.