Täna algas Raadio 7 uus aastaring, kolmekümne esimene.

 1.oktoobril 1993. olime esmakordselt eetris Raadio 7 nime all Eesti Raadio kolmandas programmis.

1.oktoobril 2024. jagame Head sõnumit neljal eetrisagedusel Eestis, internetilahenduste ja mobiilirakendusega üle maailma.

Täname teid, head Raadio 7 kuulajad ja Sõna tänaseks päevaks lugejad, et te olete olnud meiega! Teie panus nii kuulaja kui toetajana on olnud meile suureks julgustuseks.

Nii lihtne see tegelikult ongi – ainult ühiselt raadiotööd tehes jõuame nendeni, kes vajavad head sõnumit Jeesusest üle kogu Eestimaa.

 Jeesus tegi ühe oma tähelepanuväärsema ime, mitte otseselt, vaid jüngrire kaudu. Paljud on kuulnud lugu viiest leivast ja kahest kalast, millest jätkus viiele tuhandele mehele ja lisaks veel  naistele ja lastele (Lk 9:10-17.

Jeesus olles palunud  õnnistust, andis need viis leiba ja kaks kala jüngrite kätte, kes jagasid need maas istuvatele inimestele. Ja kõigile jätkus. Kuid ime, mis juhtus, sündis jüngrite endi käte vahel.

Hea sõber, Jumal tahab kasutada Sind, et jagades teistele hakkab pisku Sinu käte vahel paljunema nii, et õnnistustest jätkub paljudele. Selles Jeesuse imeteos on palju erinevaid inimesi, kus igaüka annab oma panuse. Väike poiss toob oma leivad ja kala, Jeesus õnnistab, jüngrid panevad rahva istuma ja jagavad õhtusöögi laiali.

Valmistada Sõna tänaseks päevaks trükinumbrit ja olla raadioeetris 24/7 on võimalik ainult paljude inimeste abiga. Igaüks teeb oma osa ja kokku sünnib ime.Tundub luhtne, kuid ilma Jumala õnistuseta oleksime ilmselt ilma imeta. Sinu panus, sh rahaline, on aidanud meid rohkem, kui sa võib olla arvata oskad.

Meie visioon on – muudetud elu läbi hea sõnumi Kristusest üle kogu Eestimaa.

10.oktoobril tähistame otse-eetripäevaga Raadio 7 sünnipäeva, et koguda toetusi järgmise aasta eetriloa tasumiseks.

Suur tänu Sinu jätkuva toetuse eest Raadio7 poolt tehtava töö heaks.

Helle Aan    Raadio 7 tegevjuht

Reklaam