4-6-le
Hõrgud suhkrukaneelised õunarõngad tainas maitsevad kõige paremini pannilt tulnuna, aga ka jahtunult imehea suutäis magusat! Toortatrajahuga valmistades saad gluteenivaba magustoidu.
6 väiksemat õuna
2 muna
3 dl nisujahu (või 2, 5 dl toortatrajahu)
näpuotsaga soola
2 dl piima
1 dl (pruuni) suhkrut
0,5 dl kaneeli
võid ja oliiviõli praadimiseks
Serveerimiseks soovi korral vanillijäätist
Koori pestud õunad ja eemalda südamik. Viiluta õunad nii, et auk jääb viilu keskele. Vispelda kokku munad ja piim vähese suhkruga, vispelda hulka jahu ja sool. Saad üsnagi paksu pannkoogitaigna. Kasta õunaviilud tainasse, tõsta kuumale pannile. Sega ülejäänud suhkur kaneeliga kausikeses. Küpseta pannil või-õlisegus õunarõngaid mõlemalt poolt. Keeruta kausikeses suhkru-kaneelisegus ja tõsta vaagnale. Naudi soojalt vanillijäätisega, aga ka jahtunult maitsevad ilma jäätiseta head!