30 tk
Pehmed, mõnusalt pähklsedi ja sokolaadised pätsikud, mis õhukindlas purgis säilivad mahlasena mitu päeva. Just tänu kõrvitsale.
3 dl kõrvitsapüreed
100 g purustatud metspähkleid
75 g (Daimi ) šokolaadi
1 muna
100 g võid
Näpuotsaga soola
2 dl tumedat suhkrut
4 dl nisujahu
1 tl vanillisuhkrut
1 tl kaneeli
1 tl küpsetuspulbrit
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jätka vahustamist. Lisa hulka ka kõrvitsapüree. Sega kuivained omavahel ja lisa samuti taigna hulka. Lõpuks lisa hulka hakitud Daimi sokolaad ja sega läbi. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile u 5 cm läbimõõduga väikesed kuhjakesed. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10- 15 minutit.