neljale
Lihtsalt valmistatav tomati – hakklihasupp, mille teevad eriti maitsvaks valged oad. Soovi korral võid lisada ka kartulikuubikuid koos tomatikonserviga. . .
Väike tsilli ei tee supi sees ka paha, eriti sügis-talvisel ajal.
1-2 sl õli
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
400 g veisehakkliha
400 g purk purustatud konservtomateid
Soola, musta pipart, suhkrut
1 sl punet
0,5 l vett
1,5 sl sidrunist pressitud mahla
400 g purk valgeid konservube
rohelist peterselli
Kuumuta kastrulis õli ja kuumuta selles hakitud sibulat ja küüslauku, lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa tomatikonserv, pune ja vesi. Hauta 30 minutit. Lisa oad ja maitsesta vajadusel veel soola, suhkru, pipra ja sidrunist pressitud mahlaga. Puista üle hakitud