Lia Virkus soovitab: TOMATI – HAKKLIHASUPP

neljale

Lihtsalt valmistatav tomati – hakklihasupp, mille teevad eriti maitsvaks valged oad. Soovi korral võid lisada ka kartulikuubikuid koos tomatikonserviga. . .

Väike tsilli ei tee supi sees  ka paha, eriti  sügis-talvisel ajal.

1-2 sl õli

1 sibul

1-2 küüslauguküünt

400 g veisehakkliha

400 g purk purustatud konservtomateid

Soola, musta pipart, suhkrut

1 sl punet

0,5 l vett

1,5 sl sidrunist pressitud mahla

400 g purk valgeid konservube 

rohelist peterselli

 

Kuumuta kastrulis õli ja kuumuta selles hakitud sibulat ja küüslauku, lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta soola ja pipraga.  Lisa tomatikonserv, pune ja vesi. Hauta 30 minutit. Lisa oad ja  maitsesta vajadusel veel soola, suhkru, pipra ja sidrunist pressitud mahlaga.  Puista üle hakitud

Reklaam