Lia Virkus sovitab:banaani-šokolaadiküpsised

 

25 – 30 tk

 

Tainas: • 2 keskmist banaani • 2 ½ dl (tumedat roo)suhkrut • 15o g võid • 1 muna • 1 tl vanillisuhkrut • 4 dl nisu- või tatrajahu • 1 dl kakaojahu • 1 tl küpsetuspulbrit • ¼ tl soola • 1 ½ dl pähkleid • 100 g piima- või valget šokolaadi

 

Purusta banaanid. Vahusta taignakonksudega banaanipüree, toasoe või, vaniljesuhkur ja suhkur. Lisa jahu, küpsetuspulber, kakaojahu ja sool ning sega ühtlaseks taignaks. Lisa tükeldatud pähklid ja šokolaad. Tõsta taignast kahe teelusika abil kuhjakesed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, jäta igaühe vahele 5 cm. Küpseta 180 ° juures 12-15 minutit, kuni küpsised on valmis. Lase paar minutit jahtuda, enne kui need plaadilt ära võtad.  Või kaunistada sulasokolaadiga.

Reklaam