Sõbrapäevaks maiust! Soovitab Lia Virkus:

Halvaa-küpsisetort

Kuuele

Lihtsatest kodumaistest küpsistest saad veerand tunniga maitsva tordi. Ühe kihi vahele võid soovi korral panna ka hapukat õuna- või kreegimoosi. Kaunista maasikate või muu maitsva ja värvilisega.

 

3 pakki (à 180 g) eestimaiseid küpsiseid

1 pakk (200 g) halvaad Ali-Baba

500 g paksemat hapukoort

 

 

  1. Riivi  halvaa. Tõsta hapukoor kaussi ja pudenda hulka halvaa, sega ühtlaseks.
  2. Lao serveerimisalusele kiht küpsiseid, soovitatavalt 4 x 4 küpsist. Kata kolmandiku kreemiga.
  3. Pane uus kiht küpsiseid ja kreemi. Seejärel lao kolmas kiht küpsiseid ning kata ülejäänud kreemiga. Jäta üheks ööks külmkappi, et küpsised läbi imbuksid. Kaunista vahetult enne serveerimist marjade või muu meelepärasega.

Reklaam