Laupäeval koos Isaga – EKNK Lasnamäe Vene kogudus

Soovist enam ühiskonnas avada Eestimaa koguduste tööd, mille üks valdkondi on olla ühiskonna mõtte ja tegevuse muutja, ja mis avaldub kohaliku arengu ja kogukondade elujõulisuse edendamises kogukondliku initsiatiivi, koostöö ja identiteedi tugevdamise ning kohalike elanike teadmiste ja oskuste kasvu kaudu.

EKNK Lasnamäe Vene koguduse eetripäeval tutvustame koguduse rahva mõtete ja tegude vilja, Jumala otsimisi ja Tema juhatuse radu.

Laupäeval koos Isaga, meie taevase Isaga saatepäev on eetris koostöös EKNK Lasnamäe Vene kogudusega juba sellel laupäeval kella 10-st kella üheksani õhtul. Muusikat ja juttu, nii eesti kui vene keeles.

10-11 Muusikalised tervitused meie kuulajatele

11-12 Seitse küsimust – EKNK Lasnamäe Vene koguduse lugu – pastor Nikolai Rütkinen KUULA

12-13 muusika ja teated

13-14 Armust kantud- Marina Rütkinen KUULA

14 – muusika ja teated

15-16 Mööda maailma koos Jumalaga. Marite Taks KUULA

16-17.30 Stuudios osa ülitustiimist. Kuidas valmisid viimase ülistusplaadi lood? KUULA

18.00 Raadio7 piiblitund,see on traditsiooniline laupäeva saade, mida paljude kuulajate pärast sellesse kavasse jätame. Loeb raadiohääl Ants Ilves.

19.00-21.00 Seitsme klubi: Aleksandra Balatskaja, VIP laua teenistuse juht. Jelena Topolja, ,,Emad palves” teenistuse juht, Ija Markovitš, noorte teenistuse juht, Valentin Prelov, üksik-emade teenistuse juht, Nadežda Lambinen, Teatri teenistuse juht. KUULA

Täname toreda koostöö eest!

Reklaam