Neljale
Valmistusaeg: 40 minutit
Supp tuleb eriti hea eestimaistest mahlastest tomatitest. Kui neid parajasti pole, võid kasutada ka konservtomateid.
2 sibulat
2 keskmist porgandit
1 sl võid
1,5 l kanapuljongit
450 g aedube
2 küüslauguküünt
250–300 g veisehakkliha
500–600 g tomateid
peotäis basiilikulehti
soola ja musta pipart
Koori ja tükelda sibulad ning porgandid, hauta neid poti põhjas võis mõned minutid. Lisa kuum puljong, tükeldatud oad ja purustatud küüslauk, hauta väiksel tulel 15-20 minutit ehk kuni köögiviljad on pehmed. Pruunista hakkliha pannil, maitsesta soola-pipraga. Sega supisse tükeldatud tomatid, hakitud basiilik ja praetud hakkliha, hauta veel 5 minutit. Viimistle maitse soola-pipraga.