4-6-le
 Väga mõnus on serveerida peolaual kristallvaagnal kaunilt kokku laotud heeringat marineeritud kurgi, kodujuustu ja musta leivaga. Serveeri seda kuumade keedetud kartulitega ja maitsev kõhutäis garanteeritud.
 2 viilu musta rukkileiba
 1 punane sibul
 300 g soolaheeringat
 1 väike purk kokteilkurke
 ( soovi korral 3-4 hakitud muna)
 600 g kodujuustu hapukoorega
 Serveerimiseks:
 Vätsket tilli ja keedetud kartuleid
 3 keedetud muna
 Murenda vaagna põhjale leivaviilud ja õhuke kiht kodujuustu hapukoorega. Sinna peale laota peale tükeldatud heeringas, õhukesed sibulaviilud ja marineeritud kurk. Soovi korral ka hakitud munad. Kõige peale laota kodujuustukiht. Tõsta serveerimiseni külma. Kaunista munasektorite ja hakitud tilliga. Kõrvale paku kuumi keedetud kartuleid.
Vutimunasuupisted kiluga
 20 tk
 Kiired ja lihtsad suupisteampsud. Peolaual kaovad hetkega!
 10 vutimuna
 10 kilufileed
 2-3 sl majoneesi või mädarõigast
 20 tikku
 Serveerimiseks: Tillioksi, marineeritud minikurke
 Keeda vutimune 2 minutit, kalla vesi ära ja jahuta voolava vee all. Koori ja poolita, lao vaagnale. Pane igale munale väheke majoneesi või mädarõigast. Poolita kilufileed ja keera rulli, kinnita tikuga munapoolikule. Kaunista tilioksakestega.


