Hetkel eetris:
Päevasild

Ülestõusmispühade erikava.

Aasta kõige rõõmsama sõnumiga raadiopäevad on eetris meie kuulajate rahalisel toetusel. Suur tänu, et olete kaasas rõõmusõnumi levitamisel!

Esialgu planeerisime erikava küll pühapäevaks ja esmaspäevaks, et tähistada kirikuaasta suurimat püha – Ülestõusmispüha. Kuid väga häid lugusid jätkub ka Suure reede ja Vaikse laupäeva kavasse.

Kuulete meie eetrist hulgaliselt lugusid inimestelt, kes jagavad rõõmusõnumit elumuutva väe kogemisest.

Jeesus on võitnud surmavalla ja surmast  üles tõusnud –Ta elab! Ja meil kõigil on võimalus sellest ELUST osa saada!

Järgnevalt noppeid meie  pühadekavast:

Reede, 14.aprill – Suur reede

Jeesuse ristitee kannatustest räägime reedel, 14.aprillil kell 11.00– stuudios on Katrin Aaslav-Tepandi.  Muusika-sõnalise põimiku Peeter Pauli katedraalist vahendame  reedel kell 17.00

Hilja lugu.
Aasta 1944, on teise maailmasõja Narva lahingu päev. See on ülestõusmispühapäev, kui Hilja selle sõjamöllu pommirahe ja kuulide keskel sünnitab. Täiesti üksinda, arstiabi ja lähedaste inimesteta. Eetris reedel kell 12.00, kordus pühapäeval kell 19.00.

Helmuti lugu.
Juristiharidusega koolidirektor, kes 64-aastaselt teostas unistuse – lõpetas teoloogiaõpingud ja asus kooliõpetaja ametile lisaks ka kirikuõpetaja ametisse. Eetris reedel kell 15.00, kordus esmaspäeval kell 19.00 

Jeruusalemma Püha Haua kiriku lugu

autor Margit Prantsus tutvusta Jeruusalemma Püha Haua kirikut. Eetris reedel kell 19.00, kordus pühapäeval kell 13.00
Lõputa lugu
viib meid Haapsalusse külla Katrin ja Rauno Ojassoo koju, kus jutukäigus rullub lahti imeline lugu, milles on eriline roll ka Jumalal. Eetris reedel kell 22.00, kordus pühapäeval kell 15.00

 

Laupäev, 15. aprill, Vaikne laupäev
Õdede lugu.
Meenutused  ülestõusmispühadest läbi aegade: küll lapsepõlvest ja noorusajast. Nii lähiminevikust kui nõukogude ajast. Mikrofoni ees Teisi Remmel ja Siiri Ratas. Eetris laupäeval kell 9.00, kordus pühapäeval kell 20.00 

Jeesuse surilina lugu

Vestluses emeriitõpetaja Jüri Raudsepaga tugineme lastearstist ja mikrobioloogist Dr Leoncio A. Garza -Valdese kirjutatud raamatule „Kas Jumala DNA?“  , mis rahvapärasemalt  kõlaks „Kas on tegemist Jumalalt pärineva pärilikkusainega?“  või täpsemalt, selle DNA või pärilikkust kandva ainega, mis on eraldatud Torino surilinal olevast verest. Selles loos on uusi  lähenemisi. Eetris laupäeval kell 10.00, kordus kolmapäeval kell 23.00


Marguse lugu

Kuidas  Hugo Leppnurme ,,Eesti keeled” muutis Marguse elutegevuse? Margus jagab end Tallinna ja Nõu vahet. Miks? Sellest saates. Eetris laupäeval kell 12.00. Kordus teisipäeval kell 19.00

Silja lugu

Jumala arm tervendab. Tervendab nii hingehaavadest ja toob välja kõige rängematest haigustest. Laupäeval kell 13.00, kordus esmaspäeval kell 12.00
Roberti lugu
2017.aasta algus tõi  Robert Jürjendalile aastamuusiku tiitli. Milline on Roberti lugu? Seda peab tõesti kuulma ja kuulama! Eetris laupäeval kell 17.00, kordus kolmapäeval kell 19.00.

 Vaikse laupäeva lugu

Rullub lahti koos piiskop Einar Soone ja ansambli Linnamuusikud abiga. Eetris laupäeval kell 19.00Ülestõusmispühad 16. ja 17. aprill
Ülestõusmispühadel on Raadio 7 rõõmupühade erikava.  Esimese ja teise  ülestõusmispüha hommikutundidel jagame rõõmu Issandast, tema ülestõusmisest. Rõõmu jagavad  mitmed väga erinevas vanuses inimesed. Milles seisneb just nende päevade sõnumi tuum?
Ruthi lugu.
Ruthi lugu on tervenemise lugu. Tervenemine haigusest, mille raviks on regulaarne palve, Jumala sõna ja sügav tänumeel.  Pühapäeval kell 9.10, esmaspäeval 8.10

 Messiase lugu.

Georg Friedrich Händeli oratooriumi ,,Messias”. on helilooja oratooriumitest ainus vaimulik teos. Libreto autor Charles Jennens. „Messia“ teksti omapäraks on oratooriumile iseloomuliku jutustuse täielik puudumine. Domineerivad prohvetite ennustused Messia tulekust ja mõtisklused tema missioonist. Kordagi ei esine Jeesuse nime ja vähe on otseseid viiteid tema isikule. Oratoorium esitab Jeesuse-lugu kõige laiemas ja sügavamas tähenduse. Pühapäeval kell 11.00 ja esmaspäeval kell 22.00

 

Raigo ja Anti lugu  

Esimese ülestõusmispüha õhtul oleme rõõmusõnumi meeleolus ja jagame saate külaliste – Raigo Tammo ja Anti Tammo edulugu. Räägime ettevõtmisest ja ettevõtlusest. Raigo Tammo AS  Estanc looja ja kauaaegne juht on mitmel aastal saavutanud  Eesti aasta ettevõtja konkursil edu. Sellel Eesti ettevõtete suurimal konkursil hinnatakse juhte, kes on ettevõtte edu loojad. Tänavu jõudis EY Eesti Aasta Ettevõtja konkursi enam kui 1600 ettevõtte seas Raigo Tammo ja Anti Tammo terasprofiil- ja silemetalluste tootja  T-Tammer OÜ  finaali 5 parima hulka. Meie jutuski domineerib metall – aga stuudios ongi nö raudsed mehed! Vestlusest selgub ka, kuidas mõista Jeesuse lauset  ,,Mina olen tulnud, et neil oleks elu, ja oleks seda ülirohkesti.” Eetris pühapäeval kell 22.00, kordus esmaspäeval kell 15.00

Reklaam