Fatima ilmutuse saladus

Rooma Katoliku Kirikmeenutab täna, 13. mail  Põhja Portugalis Fatima Neitsi Maarja ilmutuse  100ndat aastapäeva. Piiskop Philippe Jourdan ütles oma intervjuus Raadio 7le, et Fatima ilmutuse olulisim sõnum on, et ajalugu pole ettemääratud, seda saab muuta palvete läbi Jumala poole.

Tänavu möödub 100 aastat Neitsi Maarja ilmumisest Fatimas, Portugalis. Paavst Franciscus on  apostellikul visiidil Fatimas 12.-13. mail,et pühitseda lapskarjused pühakutesks. Eestis tähistatakse 13. mail Fatima Jumalaema ilmumise sajandat aastapäeva katoliikliku protsessiooniga Tallinna vanalinnas. Tallinna vanalinnas toimub laupäeval, Fatima Neitsi Maarja kirikupühal, 13. mail katoliikliku traditsiooni järgi Fatima Jumalaema protsessioon. Kogunetakse kell 16.30 RKK Peeter-Pauli kirikus, Vene tn 18. Peale protsessiooni toimub Püha Missa katedraalis kell 18.00.Pal vust viib läbi ja Püha Missa pühitseb piiskop Philippe Jourdan.

Kuula siit:  http://raadio7.ee/podcast/kirikuelu-2017-05-12/

Reklaam