Kevadkuu toob uued sündmused raadioeetrisse

Nii on olnud juba aastakümneid tavaks, et maikuu esimene pühapäev on Piiblipüha,mida tähistatakse ülimalt pidulikult kogudustes. Meie  oleme sel puhul palunud stuudiosse Eesti Piibliseltsi peasekretär Jaan Bärensoni koos juhatuse liikme Mart Rannutiga. Jutud stuudios avavad kuulajatele mitmeid aspekte Piibli tõlkimisest, aga ka kogemustest, mida tasub teiste rahvaste tööst Piibliga õppusena võtta.Saade on eetris õhtl kell 22.00

Kuid esimene maikuu pühapäev on ka raadiorahvale armas päev ning seetõttu vestleme saates Roosiaed meediast ja tema harivast funktsioonist.saade algab hommikul kell 11.00.

Emadepäeva pidulik meeelolu kandub ka meie pühapäevaprogrammi.

Ning kuu viimane nädalavahetus aitab pilgud pöörata Tartusse, kus EELK tähistab kirikukoguga oma 100-ndat juubelit.Oleme meiegi avatud mikrofonidega kohal, et vahendada kuulajatele nii tagasivaateid kui ka viisioone edaspidiseks.

Reklaam