Lumememmede tegemise võistlus jääb laupäeval ära!

Jaanipäevaga algab sillerdav suvi. Raadio 7 lubas juhul, kui jaanipäeval juhtumisi lund sajab, korraldada  lumememmede tegemise võistluse. Tundub, et võistlus jääb lumerohkemaid päevi ootama. Aga raadiopäev sillerdava kavaga toimub igal juhul! Saated on kantud Ristija Johannese kuulutusest anda eneses ruumi Uuele. Et sünnipäev – jaanipäev on ju Ristija Johannese sünnipäev, peab  kulgema rõõmu ja lauluga, siis on võimalus osa saada ka suurest  laulu- ja muusikapeost – Raadio7 arhiivist mängime ette 2015. aasta vaimulikul laulupäeval meie kirikukooride esitatu. Raadio 7 klubis meenutame pühapäevakoolide tegevust ja õhtul oleme laupäevale omaselt ikka saunas. Hüva leili soovime kõigile kuulajatele. Täpsem kava meie kodulehel www.raadio.ee/saatekava . Sillerdavaid hetki koos Raadio 7!

Reklaam