4-6-le
2 kanakoiba või 4 poolkoiba
1, 5 l vet
1-2 loorberilehte
4-5 pipratera
Soola
1 suur porgand
1 sibul
1 punane paprika
2 marineeritud kurki
100 g nuudleid
Õli praadimiseks
Maitserohelist serveerimiseks
Pane kanakoivad külma veega keema, lisa loorberilehed, pipraterad ja soola. Keeda u 20-30 minutit.
Samal kui kanakoivad keevad, haki sibul ja riivi porgand.
Kuumuta õlis madalal kuumusel mõni minut, lisa kuubikuteks tükeldatud paprika, kuumuta veel mõni minut.
Eemalda puljongilt vaht ja tõsta kanakoivad taldrikule jahtuma, tükelda. Kalla köögiviljasegu pannilt potti, lisa nuudlid ja keeda , kuni nuudlid ja köögiviljad pehmed.
Lisa tükeldatud kurgid ja kana, kuumuta veel keemiseni. Maitsesta vajadusel veel soolaga ja lisa ka sortsuke kurgimarinaadi.
Puista maitserohelisega üle ja naudi!