Tallinnas toimub  rahvusvaheline  noortekonverents MK United

16.märtsi õhtul kogunevad noored nii eesti- kui venekeelse taustaga noored konverentsile MK United. Korraldajad on  Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku vene kogudusenoored, kelle eestvedamisel juba viiendat korda kogunevad noored Eestist, Lätist, Leedust ja Soomest.

See konverents on ainulaadne teenides noori ja vanemat põlvkonda nii eesti kui vene keeles. Konverentsi peateema on ”Põlvkonnade ühtsus”. Külalisesinejad ja kõnelejad on üle maailma tuntud ja väga edukad Jumala Sõna kuulutajad:
Aleksei Romanov, Moskva Elu Sõna koguduse noortepastor,  kelle koguduses on enam kui tuhat noort.
Aleksandr Jevsjukov on rahvusvahelise ,,Jumala otsijate liikumise“ liidrite meeskonna liige, kristliku  Bohh Tv juht, produtsent, kes innustab kuulutama sõnumit palveväes kasutades selleks meediat.
Nikolai Nokarašvili Valgevevnest on tuntud muusikalise kollektiivi ,,Nutek“ looja. 9 aasta jooksul on antud rohkem kui 700 kontserti jagades  sõnumit Jeesusest Kristusest enam kui 500 000 inimesele. Ta on maailma suurimate kristlike noortekonverentside hinnatud kõneleja.
Santa Danilevitševa on Riia Uus Generatsioon koguduse ülistusjuht, kes  on Kiievis toimunud,,X.faktori“ 5.hooaja ja Läti Eurovisiooni 2017. a finalist.
Lisaks on konverentsi ülistustiimis  EKNK Lasnamäe Vene Koguduse ülistajad koos Eesti Metodisti Kiriku ülistusmeeskonnaga. Konverents kestab 16.-18.märtsini.

Konverentsi saab jälgida sotsiaalmeedia kaudu.Ülekande teevad Bohh TV, pildiraadio.com ja  EKNK LVK instagrammi kaudu.

Kes siis veel kui mitte Jumala rahvas peaks näitama eeskuju, et me saame olla üks Jumala rahvas Kristuses, üks kristliku kultuuri kandjana, ühe südame ja meelega.

Reklaam