Neljale
Karulaugu-oliiviõlis marineeritud kanapihvid saad grillil või pannil kiirelt küpseks, kanafileed jäävad kaunilt rohelisetäpilised!
4 kanafileed
Karulaugumarinaad:
3 sl hakitud karulauku ( või murulauku)
1 sidruni riivitud koor
1 sl hakitud lehtpeterselli
1 dl oliiviõli
1-2 küüslauguküünt
Soola ja musta pipart
Riivi hoolikalt pestud sidrunilt koor ja sega ülejäänud marinaadiainetega. Lõika kanafileed pikuti pooleks, maitsesta soola ja pipraga ning sega enamuse marinaadiga ( tõsta väheke serveerimiseks kõrvale). Lase kanal seista marinaadis vähemalt 30 minutit või kuni üleöö. Küpseta grillil või grillpannil küpseks ja naudi koos värske salatiga! Nirista serveerides veel karulaugumarinaadiga üle, see sobib hästi ka salatikastmeks.