Sellel sügisel astume järgmisesse veerandsajasse.

Uus hooaeg saab hoo sisse 3.septembril. Programmis on mitmeid uusi saateid ja uusi tegijaid – nende ühine nimetaja on mõtestada tänapäeva elu tuginedes kristlikele väärtustele. Nii soovime maailma meie inimestele sidusamaks muuta. Mis, millal ja kes teemat avab, avaldame 3. septembril.

Oleme sellisel ajahetkel, kus saame vaadata tagasi ja edasiminekuks sellest ka väärtusliku kaasa võtta. Nii alustasime oma tegevust muusika edastamisega 1.septembril 1993. Sõnasaated läksid eetrisse kuu hiljem, 1. oktoobril. Seega on  Raadio 7 eetris olnud 25 aastat. Oleme 15 aastat välja andnud ajakirja ,,Sõna tänaseks päevaks”. Nende aastate jooksul on meedia oma eri vormides hüppeliselt arenenud. Täna on endastmõistetav, et meediaorganisatsioonil on koduleht, mis võimaldab raadiosaateid ka järelkuulata. Endastmõistetavaks peetakse ka osalemist sotsiaalmeedias. Ja et sama teksti, mis on trükitud, saab oma e-mailile tellida või internetist lugeda. Kuna tehnika areng on olnud kiire, siis eeldatakse, et ka meie astume tehnoloogia arenguga sama sammu.

Me tegutseme meediamaastikul, et tuua kristlikud väärtused kuulajateni lähemale. Sest  neid väärtusi järgides toimuvad muutused inimeste eludes. Need on hindamatud muutused, sest iga inimene on omanäoline, erilise väärtusega, kelle jaoks Jumalal on oma eesmärk ja tegevus. Muudetud eludega inimesed muudavad meie Eestimaad. Seetõttu trükime ka ,,Sõna tänaseks päevaks”, sest praktilised tunnistustused aitavad igapäevaselt kasutada oma elus Jumala Sõna.

Meedial on potentsiaal jõuda suurema arvu inimesteni kui kunagi eales varem ja tuues see potentsiaalne auditoorium Kristusele, on potentsiaal muuta Eestimaad ja muuta ka maailma kordades suurem ja tõenäolisem.

Meediaks nimetatakse keskkonda, kus toimub infoedastus. Meie raadiojaama tegevusest on välja kasvanud mitmed tegevusharud, mis kasutavad erinevaid meediaplatvorme. Ja seetõttu oleme muutmas oma organisatsiooni struktuuri. Me viitame tulevikus oma organisatsiooni nimes mitte ainult Raadio 7-le kui raadiosaateid edastavale organisatsioonile, vaid lisame juurde kristlikule meediale viitava laiendi. Samas jääb igapäeva kasutusse endiselt Raadio7 kui programmi nimi, mida kõik teavad ja kasutavad. Nii viitab nimi meie tegevustele, mis hõlmavad trüki-, interneti- ja raadioteenust.

Raadio7   

ERINE TEISTEST!

Raadio 7 kuuleb ka internetis www.raadio7.ee, Telia TV ja Elisa TV raadioprogrammide valikust. Saated ka meie veebist järelkuulatavad.

Reklaam