Lia Virkus soovitab: Ühepajatoit ribilihaga malmpotis

Ühepajatoit ribilihaga malmpotis
Neljale-kuuele
Valmistusaeg: 2 tundi

800 g searibi
4 porgandit
6 kartulit
1 väiksem kaalikas
500 g kapsast
2 loorberilehte
2-3 sl oliiviõli
2 sl võid
2-3 tl kuivatatud tüümianit
2 dl vett
Soola ja musta pipart
Serveerimiseks: hapukoort
Värsket tüümianit
Maitsesta ribiliha soola ja musta pipraga, pruunista malmpoti põhjas või-õlisegus igalt küljelt. Lisa loorberilehed ning vesi. Kata pott kaanega ja hauta ahjus 175 kraadi juures u 30 minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud porgand, kaalikas ja kapsas, puista kuivatatud tüümianiga üle ning hauta kaane all veel 20 minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud kartulid, sega läbi , maitsesta soola ja pipraga ning hauta veel 20 -30 minutit. Võta kaas pealt ja pruunista veel 20-30 minutit, kuni kõik kaunilt pruun ja küps. Serveeri kõrvale soovijatele hapukoort.

Reklaam