Lia Virkus soovitab: ilma jahuta pitsapõhi!

Lillkapsapõhjal köögiviljapitsa
Neljale
Midagi uut ja põnevat! Jahuvaba pitsapõhi! Ka lillkapsast ja juustust saad maitsva pitsapõhja- igati tervislik õhtusöök.

1 lillkapsapea ( u 1 kg)
75 g parmesani
1 muna
1 tl pitsamaitseainet, punet või basiilikut
Kate:
2 dl magus- teravat tsillikastet
1 väike suvikõrvits
1-2 röstitud paprikat( võib olla konservist)
100 g riivitud juustu

Tükelda lillkapsas õisikuteks ja purusta köögikombainis peeneks puruks. Pane potti ja lisa väheke vett, kuumuta madalal kuumusel pliidil segades u 5 minutit. Nõruta hoolikalt sõelal vesi välja. Tõsta puhtale köögirätile, keera kokku ja pigista nii palju vett välja, kui saad. Tõsta lillkapsas uuesti kaussi ja sega muna, riivitud parmesani ja punega. Vormi kaheks palliks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vajuta ümmargusteks pitsapõhjadeks.
Eelküpseta põhju küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 200 kraadi juures u 15 minutit. M

Reklaam