Lia Virkus soovitab: Kiire kanapasta

Neljale
Kord nädalas maitseb kiire pastaroog ju imehea! Kasuta vahel täisterapastat, vahel tavalist ja vahel tatra oma.

250 g meelepärast pastat, nt spiraalpastat, pennet või spagette
praadimiseks oliiviõli
2 suurt tomatit
400 g broilerikintse või -rinnafileed
200 g kollaseid või rohelisi pikki ube, võib ka külmutatud
200 g maitsestatud toorjuustu
2-3 dl kanapuljongit
Soola
Värsket basiilikut või peterselli

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks. Keeda ka värsked oad pool pehmeks. Samal ajal kuumuta õli pannil ja pruunista sellel ribadeks tükeldatud broiler. Küpseta u 5-7 minutit, kuni kana küps. Lisa puljong ja tükeldatud tomatid, tõsta lusikahaaval hulka toorjuust ja sulata segades. Lisa hulka külmad või eelkeedetud, nõrutatud oad. Nõruta pasta ja sega kanakastmega, maitsesta soola ja värskete ürtidega, naudi kohe!

Reklaam