Neile, kes muidu kõrvitsasuppi ei armasta, soovitan proovida koos kaunitar punapeediga.Peet annab maitsekale kõrvitsasupile lisaks meeldivat magusust ja kauni punase värvi. Selline soe supp on tervisele mõnus pai.
500 g puhastatud kõrvitsat
1 keskmine toores peet
1 sibul
1 küüslauguküüs
tükike ingverit
1 suurem õun
1 suurem kartul
vett , soola, oliiviõli
serveerimiseks röstitud kõrvitsaseemneid ja lehtkapsatšipse
Haki sibul,küüslauk ja ingver, kuumuta poti põhjas võis või õlis mõni minut. Lisa kõrvitsa-, peedi-, kartuli- ja õunakuubikud. Sega mõni minut kuumutades ja kalla peale niipalju vett, et see vaevu katab köögiviljad.Hauta kaane all umbes 20 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta saumikseriga, maitsesta soolaga ja viimistel maitse õliga. Kaunista serveerimisel tšipside ja seemnetega.