Lia Virkus soovitab: Kilukarussellid

Kilukarussellid
25–30 tk

Valmis lehttaignaga saad kiirelt maitsvad pirukad küpsetada, kaunimad saavad minimuffinipannis küpsetatuna!

Soovi korral puista täidisele ka riivitud juustu, aga ka ilma maitseb hea!

400 g külmutatud pärmi-lehttainaplaate võiga (4 tk)
3 keedetud muna
150 g anšoovist või vürtsikilu
1 sibul
3 sl hakitud tilli

Riivi kooritud munad, tükelda anšoovis ja haki sibul. Sega kõik omavahel ja lisa hakitud till. Laota neljandik segust ühtlaselt lehttainaplaadile. Rulli kokku, nagu teeksid kaneelisaiu. Lõika rullist umbes 1–2 cm paksused tükid ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud plaadile või minimuffinipanni pesadesse. Toimi samuti ka ülejäänud kolme tainaplaadiga. Küpseta 8–10 minutit 225 kraadi juures või kuni küpsetis võtab ilusa värvi.

Reklaam