Lia Virkus soovitab:kihiline kana-kausisalat

Kuuele
Maitsev kihiline salat, kus marineeritud kõrvitsad ja grillkana annavad üllatavalt vahva maitsekoosluse.

200 g keedetud makarone
400 g grillkana
4 keedetud muna
2 õuna
150 -200 g marineeritud kõrvitsat
Kaste:
1,5 dl majoneesi
2,5 dl hapukoort
sidrunimahla
suhkrut, soola
peenestatud muskaatpähklit

Lõika õun väikesteks tükkideks. Lao salatiained kihiti läbipaistvasse klaaskaussi järgmises järjekorras: makaronid, kanaliha, muna, õun ja
kõrvits. Sega omavahel kastmeained ja maitsesta. Vala kastet kihtide vahele sortsuke ning ka peale. Jäta mõneks tunniks või kuni serveerimiseni külma maitsestuma.
Võib ka järgmise päevani.

Reklaam