Lia Virkus soovitab: nostalgiaroog Seaguljašs

Neljale-kuuele

Sellest lihakastmest ei tüdine iial. Serveeri seda maitsvat lihakastet riisi, kartulipudru või keedetud kartulite ja meelepärase värske salatiga.

900 g sealiha või valmistükeldatud seaguljašši( Rakvere)

1 sibul

3 sl õli

3 sl jahu

7 dl lihapuljongit

3 sl tomatipüreed

1 tl paprikapulbrit

siledalehelist peterselli

soola-pipart

Tükelda liha vajadusel suupärasteks kuubikuteks. Pruunista toasoojad lihatükid kahes jaos koos ribastatud sibulaga suuremal pannil õlis. Puista üle jahuga ja sega läbi. Lisa puljong ja tomatipüree, hauta umbes 20 minutit ehk kuni liha on pehme. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Puista peale hakitud peterselli.

Reklaam