Lia Virkus soovitab: kuumad tuunikala-juustusaiad

Kuumad tuunikala-kodujuustusaiad
6 tk
Kodus võiks olla ikka mõni tuunikalakonserv ja poleks paha ka purgike ananssitükke omas mahlas.
Nii on lihtne valmistada väga maitsvaid toitvaid kuumi võileibu.

6 viilu röstsaia, nt mitmevilja Leibur
200 g maitsestamata kodujuustu
1 tuunikalakonserv õlis, suured tükid või tomatis
1 väike ananassikonserv, 227 g
3 sl Hellmannsi majoneesi
1 tl sidrunipipart
50-70 g riivitud juustu
3 sl mädarõigast või võid saia määrimiseks
Soovi korral 3 sl pärlsibulaid kaunistuseks

Nõruta tuunikalakonserv õlist, sega kodujuustu, majoneesi ja enamuse nõrutatud ananassitükkidega ( tõsta osa ananassitükke kaunistamiseks kõrvale). Maitsesta segu sidrunipipraga.
Määri saiaviiludele võid või mädaõigast, jaga peale tuunikalasegu, laota igale saiale mõned ananassitükid ja soovi korral ka pärlsibulaid. Puista peale riivuustu. Küpseta 200 kraadi juuures pöördõhuga 10-15 minutit, kuni juust sulanud, saiad krõbedad ning kaunilt kuldpruunid.




Reklaam